Tag Archives: prokuroren e Dibrës

KLP shkarkon nga detyra prokuroren e Dibrës

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka shkarkuar nga detyra prokuroren e Dibrës, Belina Zeneli (Kryemadhi). Kërkesa është bërë nga Inspektorati i Lartë i Drejtësisë pasi gjatë hetimit janë konstatuar shkelje të dispozitave ligjore dhe zvarritje të disa çështjeve penale nga ana e prokurores. Sipas ILD, prokurorja ka lënë 33 procedime ligjore pa zgjidhje ndërsa nuk është kryer asnjë veprim verifikimi …

Read More »