Tag Archives: Projektuesi i parë i linjave

Projektuesi i parë i linjave të tensionit të lartë në Shqipëri

Nga Jovan Bizhyti Leo Çani, i përket brezit të parë të kuadrove e specialistëve të dalë nga Universiteti Shtetëror i Tiranës në vitet 50-të të shekullit të kaluar. Vinte nga një familje gjirokastrite me tradita patriotike, ku tre vëllezërit e tij më të mëdhenj, ishin partizanë në luftën Antifashiste Nac.Çl. Ata duke qenë të rinj dhe të etur për studime, …

Read More »