Tag Archives: Projekti i BE-së financon

Gjiknuri: Projekti i BE-së financon 360 fermerë në zonën e Librazhdit

360 fermerë në zonën e Librazhdit do të trajnohen nga projekti i financuar nga BE “Jo drogë. Pikë Grumbullimi”, për t’i mbështetur në rritjen e cilësisë dhe sasisë së produkteve të tyre. Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, njëkohësisht drejtuesi politik i PS-së në qarkun e Elbasanit, Damian Gjiknuri informoi se “ndërkohë, ka nisur puna për ndërtimin e një pike …

Read More »