Tag Archives: Pritja e gjatë e së djathtës!

Pritja e gjatë e së djathtës!

Nga Artan Xh. DUKA 6 marsi tregoi se PD dhe zoti Berisha mbeten ende e njëjta gjë dhe se çdo çartisje, politike apo diplomatike, për të provuar të kundërtën është e kotë. Lajmi pas 6 marsit ishte vetëm rënia e “maskës”. Zoti Basha bëri “plangprishësin” por edhe këtë si kofini pas të vjelit dhe pa arritur të ngjizë frymë ndryshe …

Read More »