Tag Archives: Presidente e PE

Kryeministri ukrainas: BE planifikon të mbledhë mijëra gjeneratorë dhe pajisje energjetike për Ukrainën

Bashkimi Evropian planifikon të mbledhë dhe dërgojë mijëra gjeneratorë dhe pajisje elektrike në Ukrainë.   “Unë personalisht falënderova Presidenten e Parlamentit Evropian Roberta Metsola për njohjen e Rusisë si një sponsor shtetëror të terrorizmit. Tani PE do të fokusohet në nismën Gjeneruesit e Shpresës. Në të ardhmen e afërt, BE planifikon të mbledhë mijëra gjeneratorë dhe pajisje energjetike për t’ia …

Read More »