Tag Archives: prane fitore

Zgjedhjet në Izrael: Netanyahu shumë pranë fitores

Ish-kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu është në prag të një rikthimi dramatik në pushtet. Kjo, pasi rezultatet e pjesshme tregojnë se ai është në rrugën e duhur për të fituar një shumicë në parlament me ndihmën e së djathtës ekstreme. Lajmi u bë i ditur nga multimediali britanik “BBC” dhe agjencitë vendase “Haaretz” dhe “Jerusalem Post”. Me 86 për qind të …

Read More »