Tag Archives: “prandaj: jo dhunës e destabilitetit”

Yuri Kim: Imazhi juaj ndërkombëtar në lojë” “prandaj: jo dhunës e destabilitetit”

Gjatë intervistës që ambasadorja amerikane dha për “Euronews Albania”, ajo foli relativisht gjatë mbi atë që ndodhi më 8 janar në oborrin e ndërtesës së Partisë Demokratike. Ajo kishte folur kundër dhunës edhe më herët, menjëherë pasi ngjarja ndodhi, dhe kishte lënë të kuptohej se dhuna në atë rast kishte të bënte me vetëm njërën anë, kishte të bënte me …

Read More »