Tag Archives: Poza në dëborë!

Poza në dëborë! Rama: Mrekulli që mbijetova në ’97!

Rama foli për ecurinë drejt politikës, rolin e mafies shqiptare dhe pushtetin të cilin e konsideron si një “kafshë të egër”.Kryeministri Edi Rama ka dhënë një intervistë për revistën gjermane ”Manager Magazine” (MM), partnere e Harvard Business. Një intervistë e zhvilluar në Tegernsee, qytet turistik në Bavari, Gjermani, Rama foli për ecurinë drejt politikës, rolin e mafies shqiptare dhe pushtetin të …

Read More »