Tag Archives: por nuk do të ofendojë rusët…

Gjermania kërkon të lumturojë amerikanët, por nuk do të ofendojë rusët…

Gjermania mund ta gjejë veten në një situatë të keqe nëse Rusia pushton Ukrainën, duke vënë furnizuesin kryesor të gazit të Berlinit kundër aleatëve të saj më të rëndësishëm të sigurisë. Kancelari Olaf Scholz do të përballet me presionin nga Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e tjerë perëndimorë për t’iu përgjigjur çdo pushtimi duke ndaluar vënien në punë të tubacionit …

Read More »