Tag Archives: politika e keqe!

GENC POLLO/ Kanabisi vret! Po ashtu edhe politika e keqe!

Edi Rama nuk synon kanabisin mjekësor në kuptimin strikt. Ai do që të hapë deriçkën ligjore për kanabizimin e më gjerë drogizimin e vendit. Atë që realizoi përmes Saimir Tahirit në v.2016 edhe pse ligji e ndalonte dhe e dënonte. Nëse Rama nuk frenohet atëhere vala e kanabisit dhe e drogave të rënda që pasojnë kanabisin, do të sjellë pasoja …

Read More »