Tag Archives: policine e Beratit

EMRAT/ “Furtunë” në policinë e Beratit, përjashtohen pergjithmonë 7 efektivë

Drejtori i përgjithshëm i policisë së shtetit, Muhamet Rrumbullaku ka firmosur përjashtimin nga Policia e Shtetit, për shkelje të rëndë, të 7 punonjësve të Policisë së Beratit, të nivelit të parë dhe të nivelit të mesëm drejtues. “Është vendosur ulja në gradë, për një periudhë 6-mujore, për zëvendësdrejtorin për Hetimin e Krimeve, në Drejtorinë Vendore të Policisë Berat, Drejtues Sh. …

Read More »