Tag Archives: policia federale gjermane

Marrëveshje për bashkëpunim dhe operacione të përbashkëta mes Policisë Federale Gjermane dhe asaj shqiptare

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Gledis Nano vijon takimet me zyrtarët më të lartë të Policisë Federale të Gjermanisë, takime që kanë si qëllim rritjen e bashkëpunimit për shkëmbim informacioni, hetime dhe operacione të përbashkëta në luftën kundër krimit të organizuar, korrupsionit, kontrabandimit të emigrantëve nga vendet e treta dhe terrorizmit. Presidenti i Policisë Federale Gjermane, …

Read More »