Tag Archives: Plotësohet vakanca e Kolegjit Zgjedhor

Plotësohet vakanca e Kolegjit Zgjedhor, Blerona Hasa gjyqtarja e re

Blerona Hasa është zgjedhur gjyqtarja e re e Kolegjit Zgjedhore, duke plotësuar vakancës e krijuar nga Asim Vokshi. Zgjedhja e saj u bë me short nga Këshilli i Lartë Gjyqësor. Me mbajtjen e  zgjedhjeve të pjesshme në 6 bashki të vendit më 6 mars, është plotësuar edhe Kolegji Zgjedhor, që do të vlerësojë procesion zgjedhor dhe ankesat nga partitë politike …

Read More »