Tag Archives: Platon Nesturi

PD nuk u transformua dhe sëmundja mbeti brenda saj

Nga Plator Nesturi Më së fundi u miratuan emrat për garën e primareve në PD që do të përcaktojnë dhe kandidatët për zgjedhje vendore në të gjithë vendin. Një risi kjo, ndonëse duket si një masë e shtrënguar për formë sesa fakti që vetë PD ishte e përgatitur dhe në kohën e duhur për të bërë një hap të tillë. …

Read More »