Tag Archives: Pirro Naci

…Saranda, Delvina, Gjirokastra, Labova…derdhën lot

Pirro Naci Sot flitet shumë për turizmin. Nuk e di në se bëhet po aq edhe sa flitet. Ajo që më shtiu të shkruajë këto rreshta është një event i ditëve të sotme dhe një histori e vjetër e 133 viteve të shkuara. E para në Greqi dhe e dyta në Shqipëri. Në pamje të parë, duken të mos ketë …

Read More »