Tag Archives: pezullohen lundrimet

Përkeqësimi i motit, pezullohen lundrimet me tragete në linjat Durrës-Bari

Drejtoria e Përgjithshme Detare njofton se si rezultat i erërave të forta me drejtim  Jug-Jugperëndim dhe  Jug-Juglindje në datën 30 mars 2022 deri më datën 1 prill  2022 moti në të gjithë bregdetin shqiptar do të jetë përkeqësuar. Bregdeti shqiptar do të përfshihet nga era me shpejtësi deri në 20 m/s dhe lartësia e dallgës së detit arrin në 2.50 …

Read More »