Tag Archives: përmbytjet në Greqi

Dëme të mëdha nga përmbytjet në Greqi

Një pjesë e madhe e Greqisë veriore dhe qendrore janë goditur nga një stuhi e fuqishme që ka shkaktuar përmbytje dhe dëme të konsiderueshme. Autoritetet lokale në zonën e Pellës pranë Edhesës kanë shpallur gjendjen e jashtëzakonshme për bashkinë e Almopisë, pas përmbytjeve. Disa shtëpi, biznese kanë pësuar dëme të konsiderueshme, ndërsa shërbimi i zjarrëfikësve iu është përgjigjur mbi 80 …

Read More »