Tag Archives: Përgjonte muhaxhedinët

Përgjonte muhaxhedinët, SPAK mbyll hetimet për iranianin

SPAK ka mbyllur hetimet e nisura në vitin 2019, për shtetasin iranian Bijan Pooladrag, i cili akuzohet se ka përgjuar dhe spiunuar muhaxhedinët në Shqipërisë për qëllime terrorizmi. Sipas SPAK, Poolagrad akuzohet për veprat penale , “Kryerja e sherbimeve dhe veprimeve me persona të shpallur”, “Organizata Terroriste”, “Përgjimi i paligjshëm i të dhënave kompjuterike”, “Ndërhyrja në të dhënat kompjuterike”, “Ndërhyrja në …

Read More »