Tag Archives: Përgjegjësi individuale!

Përgjegjësi individuale! Seriozisht?

Arrestohet një (ish) ministër, një deputet, x zyrtarë të lartë, y persona nga biznesi dhe prapë flasim për përgjegjësi individuale?! Edhe pjesa e dukshme e “ajsbergut” të incineratorëve na tregon se krimin nuk paska kapur individin, por strukturat shtetërore, ka ndërhyrë në kompetencën e institucioneve, ka manipuluar procedurat, ka neutralizuar institucionet dhe ka përlarë mbi 100 milionë euro. Nuk ka …

Read More »