Tag Archives: perditesim te madh

Windows 11 mori një përditësim të madh, ja çfarë ka të re

Një përditësim i madh ka arritur për Windows 11, të cilin Microsoft e quan përmirësimi “Moment”. Momenti 2, siç quhet përditësimi, është i disponueshëm si pjesë e Windows Update dhe bashkë me të vijnë një sërë veçorish të reja për Windows 11. Ndër përmirësimet është “touch-bar”, i cili është i optimizuar për prekje (në ekranet me prekje), dhe ka Phone …

Read More »