Tag Archives: perballen

Rusët që janë kundër luftës përballen me gjoba, burg dhe mbyllje në psikiatri

Më 24 shkurt, gjithçka ndryshoi për Irina Bystrovan. Pronarja e një studioje arti në qytetin verior rus të Petrozavodskit, Irina Bystrova, tha se tashmë kishte tërhequr vëmendjen e autoriteteve ruse duke iu bashkuar demonstratave në rrugë, si ato në mbështetje të politikanit opozitar, Aleksei Navalny. Ajo, gjithashtu, kundërshtoi zëshëm aneksimin e gadishullit të Krimesë të Ukrainës në vitin 2014. Kur …

Read More »