Tag Archives: për të shmangur Luftë e Tretë Botërore

Sulmi në Poloni, a po fsheh NATO të vërtetën për të shmangur Luftën e Tretë Botërore?

Vazhdojnë ende dyshimet dhe diskutimet për origjinën e raketës ruse, me zyrtarë amerikanë dhe europianë që kanë bërë thirrje për hetime të mëtejshme ndërsa presidenti ukrainas Zelensky vazhdon të këmbëngulë se raketa ishte ruse, sipas Daily Mail. Presidenti polak Andrzej Duda dhe krerët e NATO -s hodhën poshtë dyshimet se Rusia kishte lëshuar raketën S-300 që goditi Przewodow të martën, duke …

Read More »