Tag Archives: për të fituar zgjedhjet

Rivalët akuza ndaj Macron: Po përdor presidencën e BE-së për të fituar zgjedhjet në pranverë

Presidenti francez Emmanuel Macron është zotuar ta bëjë Bashkimin Evropian më të fuqishëm ndërsa vendi i tij mban presidencën e bllokut për gjashtë muaj – megjithatë ai është akuzuar nga rivalët dhe kritikët për përdorimin e pozicionit si një trampolinë drejt një oferte për rizgjedhje. Macron foli gjatë të mërkurën me anëtarët e Parlamentit Evropian në Strasburg, duke detajuar prioritetet …

Read More »