Tag Archives: për të emëruar opozitën

Ndërhyrjet e SHBA për të emëruar opozitën në 6 mars

Nga Enton Abilekaj Nëse do të donin një verdikt të drejtë për Berishën, miqtë perëndimorë të Shqipërisë, nuk kanë pse të bëjnë deklarata dhe takime për të ndikuar në zgjedhjen e votuesve. Ata do të votojnë për qeverisjen lokale duke patur parasysh dhe qeverisjen qëndrore. Përpara partive në zgjedhjet e 6 marsit ka hyrë SHBA. Takimet me Bashën dhe deklaratat …

Read More »