Tag Archives: për shqiptarët

Diferencat moshore në burimet e informacionit për shqiptarët

Nga Eduard Zaloshnja Sipas të dhënave zyrtare, mosha mesore e banorëve të rritur të Shqipërisë është 47 vjeç – gjysma e tyre janë 18 deri 47 vjeç dhe gjysma tjetër 47 vjeç e sipër. Ky kufi moshor përcakton dhe një kufi ku burimet e informimit ndryshojnë rrënjësisht. Kështu më rezultoi nga një sondazh rigoroz që organizova në terren me anketim …

Read More »

Viza amerikane 10-vjeçare për shqiptarët, zv.konsullja shpjegon procedurat e rinovimit

Duke filluar nga data 1 Prill, vizat amerikane për qëllime turistike apo biznesi do të kenë një afat 10-vjeçar nga 3 që kishin deri tani. Zv.konsullja e SHBA-së në Tiranë, Krystal Overmyer, ka shpjeguar për Klan News, procedurat që duhet të ndiqen për të kryer rinovimin e vizës. “Programi i rinovimit të vizave vlen edhe për udhëtarët që kanë pasur …

Read More »

Denoncimi i PD: 276 mln euro borxh i fshehur për shqiptarët, provë e qartë e abuzimeve

Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku deklaroi se 276 milionë euro është borxhi i fshehur për fushatën e rindërtimit për të blerë zgjedhjet me paratë e buxhetit.Përmes një postimi në ‘Facebook’ demokratja thekson se kjo shifër kaq e lartë është krijuar si rrjedhojë e kontratave të pa studiuara në lidhje me rindërtimin. POSTIMI I PLOTË 276 mln euro të tjera …

Read More »