Tag Archives: Për përqendrim të lartë:

Për përqendrim të lartë: Çokollatë e zezë me çaj të gjelbër

Keni nevojë të kthjelleni pasdite? Atëherë qëndroni larg kafesë! Çokollata e zezë dhe çaji i gjelbër mund të jeni kombinimi më i mirë për përmirësimin e niveleve të energjisë, tregon një studim i ri. Në studimin shkencor të sponsorizuar nga kompania Hershey, hulumtuesit e Universitetit të Arizonës kanë testuar reagimet mendore të pjesëmarrësve që kanë ngrënë çokollatë me nivele të …

Read More »