Tag Archives: Penes

PUNËTORI I PENËS NË QYTETIN E ZEMRËS

Thoma Nika “Punëtor i Penës”. Nuk do të kishte togfjalësh më të gjetur, për të tipizuar atë që është Panajot Zoto. Ai është duke “shtrydhur” të famshmin e Bllokut të Gazetarit dhe është duke iu kthyer përjetimeve e personazheve që takoi e njohu rrugës së gjatë me gazetarinë, për të na i kthyer në tituj e volume librash. Një libër …

Read More »