Tag Archives: Pasuria nuk qëndron e kyçur në kasafortë

Pasuria nuk qëndron e kyçur në kasafortë

“Ajo që mbetet në jetë, nuk janë të mirat materiale, por kujtimet e momenteve që ke përjetuar dhe të kanë bërë të lumtur. Pasuria jote nuk qëndron e kyçur në një kasafortë, por në mendjen tënde. Është në emocionet që ke përjetuar, brenda shpirtit tënd”. – Alda Merini Në kushtet e kërkesave përherë e në rritje, apo ndikimeve të të …

Read More »