Tag Archives: pas astrologjisë?

Pse të gjithë jemi “fiksuar” pas astrologjisë?

A jeni të dhënë pas astrologjisë, njihni cilës shenje i përkisni sipas llojeve të ndryshme të horoskopit? Dini ashendentin tuaj dhe gjithçka tjetër në tabelën astrologjike? Nuk mund të mohohet se astrologjia aktualisht po kalon një moment në kulmin e kulturës. Por çfarë ka kaq të veçantë astrologjia që na tërheq kaq shumë? Çfarë është Astrologjia? Astrologjia është studimi se …

Read More »