Tag Archives: pa probleme”

“Qarkullimi në Korçë-Dardhë pa probleme”, ARRSH: Shoferët të bëjnë kujdes

Në një njoftim në faqen zyrtare, ARRSH komunikon se po punohet për pastrimin e dëborës nga rruga dhe po shpërndahet kripa për shkrirjen e saj. Autoriteti Rrugor Shqiptar raporton se qarkullimi i automjeteve në aksin rrugor Korçë-Dardhë vijon pa probleme. Në një njoftim në faqen zyrtare, ARRSH komunikon se po punohet për pastrimin e dëborës nga rruga dhe po shpërndahet …

Read More »