Tag Archives: Obama

Obama “thumbon” Trump: Të largohemi nga politikanët që nxisin konflikte dhe urrejtje përmes rrjeteve sociale

Ish-Presidenti i SHBA-së, Barack Obama zhvilloi sot një takim elektoral në qytetin e Pittsburgh në Pensilvani duke mbështetur kandidatin demokrat për Senatin, John Fetterman. Ai i ka kërkuar qytetarëve që të marrin pjesë në votime për të vendosur për të ardhmen e tyre. “Këto zgjedhje kërkojnë që secili prej nesh të bëjë pjesën që i takon” – tha Obama.Gjatë fjalës …

Read More »