Tag Archives: “Nuk ka mungesë gruri”

“Nuk ka mungesë gruri”, Krifca mbledh bordin e monitorimit të çmimeve

Vendi nuk ka mungesa të grurit, ndërkohë që Importuesit thonë se kontratat e çliruara me Serbinë dhe anijet që kanë ardhur nga vendet jashtë kanë rritur stoqet. Ata zhvilluan këtë të diel një takim me ministren e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca, ku është diskutuar mbi çmimin e miellit deri më datën 10 Prill. “Lajmi i mirë është që …

Read More »