Tag Archives: Noam Chomsky

Letër e hapur për Noam Chomsky-n (dhe intelektualët tjerë me atë mendje) për luftën Rusi-Ukrainë

Nga: Yuriy Gorodnichenko (bashkautorë: Bohdan Kukharskyy, Anastassia Fedyk dhe Ilona Sologoub) Përktheu: Agron Shala / Telegrafi.com Profesor i nderuar Chomsky, Jemi një grup ekonomistësh akademikë ukrainas, të cilët u pikëlluan nga një sërë intervistash dhe komentesh tuaja të fundit për luftën ruse në Ukrainë. Besojmë se opinioni juaj publik, për këtë çështje, është kundërproduktiv për t’ia dhënë fundin pushtimit të …

Read More »