Tag Archives: një ngjarje thellësisht tronditëse

Procedimi disiplinor për Will Smith, një ngjarje thellësisht tronditëse

Bordi i guvernatorëve të Akademisë së Arteve dhe Shkencave të Filmit u takua të mërkurën pasdite, duke thënë në një deklaratë se zyrtarisht ka “filluar procedimin disiplinor” kundër Will Smith, me veprimet që mund të njoftohen në 18 Prill, data e mbledhjes së radhës të bordit. “Veprimet e Smith në Oscars ishin një ngjarje thellësisht tronditëse, traumatike për t’u dëshmuar personalisht dhe …

Read More »