Tag Archives: Një Europë e re e guximshme?!

Një Europë e re e guximshme?!

Për një kohë të gjatë, ka pasur një ndarje mes metodologjisë dhe aspekteve politike të integrimit në BE, e cila është vënë në provë tani me thirrjet për anëtarësim të shpejtë në BE të Ukrainës dhe ritmin e breshkave të pranimit të Ballkanit Perëndimor. Nga Majlinda Bregu Sekretare e Përgjithshme e RCC Pushtimi i Ukrainës, -një zgjim i vrazhdë, mbi …

Read More »