Tag Archives: Një ditë e rëndë sprove

Një ditë e rëndë sprove për Lulzim Bashën

Nga Skënder Minxhozi/ Sot është një ditë që Sali Berisha e ka shumë bezdi. Do të donte ta fshinte fare nga kalendari. E gjithë Foltorja e ndjek pas Doktorin në këtë ndjesi ku përzihet shpërfillja, me pak turp të fshehur thellë në subkoshiencë. Seç janë nja katër gjynahqarë që Rama i dërgoi para shumë kohësh te zyra e shefit dhe …

Read More »