Tag Archives: nisme

Për një nismë

Dashnor Kokonozi Nisma Thurrje, më ka bërë të kthej kokën që në fillimet e saj. E ndjek me sa mundem. Rregullisht më dërgojnë një lloj përmbledhje, relacioni apo letre informacioni të veprimtarisë së tyre, shprehin mendimet dhe opinionet për ngjarjet e ditës, shpalosin vizionin për të ardhmen. I ndjek se aktualisht nuk shoh shumë dritë në fund të tunelit Në …

Read More »