Tag Archives: Nisin bisedimet Rusi-Ukrainë

Nisin bisedimet Rusi-Ukrainë në Pallatin Dolmabahçe, Ukraina shpreson

Delegacioni rus dhe ukrainas kanë nisur takimin në Pallatin Dolmabahçe në Stamboll. Zëvendësministri rus i Mbrojtjes, Aleksandër Fomin kryeson delegacionin rus , ndërsa David Arakhamia është kreu i delegacionit ukrainas. Ndërkohë Ukraina shpreson të jetë në gjendje të evakuojë sot civilët nga disa qytete të rrethuara, tha zëvendëskryeministrja Iryna Vereshchuk. Kjo do të përfshinte përpjekjen për të krijuar një rrugë …

Read More »