Tag Archives: Nishani: Në 6 mars hyjmë në zgjedhje

Nishani: Në 6 mars hyjmë në zgjedhje! Çani: Nuk të lënë ‘gringot’

Komisioni i Rithemelimit të PD do të marrë pjesë në zgjedhjet e pjesshme vendore të 6 marsit. Anëtari Bujar Nishani ka deklaruar për “MCN tv” se “Do të hyjmë në zgjedhje në formën e një koalicioni opozitar, me shumë aktorë të estabilishmentit politik dhe jopolitik”. Ndërkohë gazetari Arjan Çani u shpreh se “6 marsi mban erë e keqe” dhe se ‘gringot’ …

Read More »