Tag Archives: nis nga helmimi i gjuhës”

“Helmimi i mendimeve nis nga helmimi i gjuhës”

AGIM BAÇI E dëgjon turmën që kërkon dënimin tënd?,- e pyeti Musine Kokalarin në gjyq prokurori Bedri Spahiu, teksa turma bërtiste “në litar, në litar!” -E dëgjoj!,- tha Musineja- Është e njëjta turmë që do të bërtasë kështu më vonë edhe për ju….. Dhe, si për ironi të fatit, Musineja ishte gjallë kur e njëjta turmë kërkoi më vonë, me të …

Read More »