Tag Archives: nga Kievi dhe Chernihiv

Zelenskyy thotë se trupat ruse nuk po tërhiqen vullnetarisht nga Kievi dhe Chernihiv

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelenskyy, ka thënë se nuk beson se trupat ruse po tërhiqen vullnetarisht nga Kievi dhe Chernihiv, por përkundrazi ato po “shtyhen prapa” nga rezistenca ukrainase. Në një fjalim drejtuar botës, udhëheqësi ukrainas tha gjithashtu se ndërkohë që po vazhdonin negociatat midis dy kombeve, “asnjë specifikë” nuk ishte përcaktuar ende. Ai tha: “Po, ka një proces negociues që është …

Read More »