Tag Archives: Nesër fillon muaji i Ramazanit!

Nesër fillon muaji i Ramazanit! Çfarë duhet të dini

Nesër, myslimanët në Shqipëri dhe mbarë botën nisin një rrugëtim të lartësimit shpirtëror, moral, pse jo edhe shëndetësor. Ramazani është muaj në të cilin mëshira, paqja dhe begatia e Zotit përfshin çdokënd. Ramazani është muaji i zbritjes së librit, Kuranit të Shenjtë. Gjërat që prishin agjërimin: 1. Ngrënia, pirja, marrëdhëniet intime (edhe nëse nuk ejakulon), nëse bëhen me qëllim. 2. …

Read More »