Tag Archives: Nëse BE nuk na hap dyert

Nëse BE nuk na hap dyert duhet të konsiderojmë Turqinë dhe vendet arabe

Redi Shehu, një panelist i debateve televizive, të cilit stacioni shtetëror turk TRT i referohet si ‘kreu i think tankut ‘Medius’ me qendër në Tiranë’, ka dhënë një intervistë për median e sipërpërmendur. Shehu flet për marrdhëniet shqiptaro-turke të intensifikuara sipas tij që me ardhjen në krye të qeverisë së kryeministrit Rama. Në pjesët e shkëputura nga intervista më e …

Read More »