Tag Archives: në TKOBAP

Ministria e Kulturës hap garën për drejtuesin e ri në TKOBAP

Ministria e Kulturës hapi dje garën për drejtuesin e ri të Teatrit Kombëtar të Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor. Konkursi mund të sjellë largimin e drejtoreshës Zana Çela, e cila qëndronte në detyrë me mandat të përfunduar. Zana Çela u emërua në TKOBAP në gusht të 2016. Ajo u erdhi në drejtimin e teatrit pas dorëheqjes së Ilir Kernit. Në …

Read More »