Tag Archives: në Qafë Murriz

Shembje masive në Qafë Murriz, bllokohet Rruga e Arbrit

Shembja masive e një pjese të malit në Qafë Murriz është bërë shkak për bllokimin total të Rrugës së Arbrit. Raportohet se shembja e dheut ka ndodhur në afërsi të hyrjes së tunelit duke bllokuar qarkullimin e mjeteve drejt Tiranës dhe qyteteve në Qarkun e Dibrës. Prej gati 1 orësh mjetet që ishin nisur drejt Tiranës po qëndrojnë të bllokuara …

Read More »