Tag Archives: NË POEZI

ARBËR AHMETAJ, “UNI INDIVIDUALIST”, BRENDA KODIT POETIK POSTMODERNIST, NË POEZI

Shenim për libri e ri me poezi të Arbër Ahmetajt, “Poezi” (Ahmetaj: 2022) Nga Emrije Krosi. “Autori operon përmes autonomisë së tekstit (ose ajo që postmodernizmi e quan teksti “i mbyllur”) dhe për përcaktueshmërinë e kuptimit të tij, teksti postmodern është “i hapur”, pasi është pjesëmarrja e lexuesit që mendohet të jetë i parëndësishëm për tekstin në modernizëm, por lexuesi …

Read More »