Tag Archives: në ngërç administrativ

Julian Kazazi: Institucionet e artit në ngërç administrativ

Institucionet e artit dhe kulturës në ngërç administrativ, letra për problemet nga sindikata e artistëve herë pas here janë dërguar në Ministri të Kulturës, por përgjigje zyrtare për tu ulur dhe biseduar për kërkesat e artistëve nuk ka pasur. Kjo bëhet me dije nga artisti Julian Kazazi kryetar i Sindikatës së Pavarur të Artistëve të Tiranës, si dhe komanduar sekretar …

Read More »