Tag Archives: në kundërshtim me ligjin

PD reagon pas debateve Alibeaj-Berisha: Një grup veprojnë në kundërshtim me ligjin

Partia Demokratike ka reaguar pas debateve që pati në mbledhjen e grupit mëngjesin e sotëm. Në reagim thuhet se një grup personash janë duke vepruar në kundërshtim me ligjin, duke iu referuar “Rithemelimit”, ndërsa shton se kryetari i komanduar Enkeled Alibeaj deklaroi sot se këto veprime janë të paligjshme. PD thotë se vendimi i gjykatës, e cila njohu “Rithemelimin” dhe …

Read More »

Bëri nivelim të tokës në kundërshtim me ligjin, ndiqet penalisht 32-vjeçari Memaliaj

Memaliaj Një 32 vjeçar me inicialet P.K banues në Memaliaj, është referuar për ndjekje penale pasi në fshatin Vasjar, pranë rrugës nacionale, është konstatuar duke bërë nivelim të pronës së tij, me materiale inerte, në kundërshtim me destinacionin ligjor të paracaktuar, duke ndryshuar kështu regjimin juridik të tokës. Rastet e tokave me pronarë të zaptuara nga intertet dhe të çuara …

Read More »