Tag Archives: në Kolegjin Zgjedhor

Zgjedhjet e pjesshme vendore të 6 marsit, plotësohet vakanca në Kolegjin Zgjedhor

Në prag të zgjedhjeve të pjesshme vendore që do të zhvillohen më 6 mars në 6 bashki, është plotësuar edhe Kolegji Zgjedhor. Blerona Hasa është zgjedhur gjyqtarja e re e Kolegjit Zgjedhor, duke plotësuar vakancën e Asim Vokshit. Kolegji Zgjedhor për detyrë të vlerësojë procesin zgjedhor dhe ankesat e partive politike që lidhen me këto zgjedhje. Kolegji Zgjedhor përbëhet nga …

Read More »