Tag Archives: në jetën tonë?

Sa herë biem në dashuri në jetën tonë?

Kur je në dashuri me dikë, mendimi se nuk do të zgjasë përgjithmonë bëhet i padurueshëm. Megjithatë, pavarësisht se sa e parëndësishme mund të duket jeta jonë pas ndarjes, ne vazhdojmë dhe biem përsëri në dashuri. Disa e gjejnë shpirtin e tyre binjak në fillim, të tjerë më vonë, por para se të takojmë personin e duhur, ndoshta do të …

Read More »